HOTEL

Luksuzni Hotel Amabilis 5*, Selce, Crikvenica , otvoren u svibnju 2012. godine, spada u kategoriju small luxury boutique hotela Republike Hrvatske. Hotel Amabilis u svojoj unikatnoj ponudi, omogućava predivna iskustva svim svojim gostima podržavajući:

31 smještajnu jedinicu sa pogledom na more, od kojih 29 čine sobe : Standard (2),  Superior (18), Deluxe (9); a preostale 2 smještajne jedinice čine očaravajući Deluxe  i Presidential Suite.

Unikatnu gastronomsku ponudu hotela čine dva luksuzno namještena  restorana AMABILIS i CHANDELIERS, koji će Vam omogućiti da počastite svoje nepce specijalitetima mediteranske kuhinje, i velikim izborom kvalitetnih hrvatskih i međunarodnih vina. Neizostavan dio ponude hotela su i NAUTILUS i AMABILIS LOBBY BAR, a koji god da Vi izaberete, u svakom ćete se osjećati upravo kao da se nalazite na veličanstvenom cruiseru koji klizi kroz ocean.

Luxury SPA AMABILIS najekskluzivniji je Wellness centar na Jadranu u kojem se gosti mogu opustiti uz raznovrsne masaže, tretmane lica i tijela, ili u saunama i bazenu. Otmjeni prostor, stručno osoblje, i vrhunska kozmetika, garancija su uspješnog tretmana i zadovoljnoga gosta.

Amabilis posebna ponuda: Business (sastanci, konferencije, i teambuilding događanja), Gastro posebne prilike (koktel večeri, pianno večeri, i  luksuzna vjenčanja), te Amabilis SPA & WELLNESS SPECIAL OFFER! O Vašim potrebama i željama nas obavijestite putem Hotel Amabilis kontakt podataka, a mi ćemo u kratkom roku od 24 sata, nastojati zadovoljiti iste u elegantnom Amabilis stilu!

POVIJEST HOTELA AMABILIS
Čuvena bečka glumica Helena Odilon, zadivljena ljepotom Selca, odlučuje sagraditi otmjenu vilu Amabilis. Točno sto godina kasnije, na istom mjestu, započinje naša priča o novom Amabilisu. Priča o ljepoti, eleganciji, funkcionalnosti i dizajnu. Smješten na samoj obali kristalno čistog Jadrana hotel Amabilis nudi vam sve prednosti luksuznog ambijenta. U jedinstveno uređenom interijeru sa osobno dizajniranim namještajem i veličanstvenim pogledom na more osjećati ćete se ugodno i opušteno.

Bez obzira da li stojite na terasi svoje sobe i dopuštate da vas morski povjetarac miluje po obrazima i puni vaša pluća, uživate u osvježavajućem koktelu u lobby baru, častite svoje nepce u našem restoranu ili mazite svoja osjetila u našem wellnessu, na trenutak ćete pomisliti da se nalazite na palubi veličanstvenog plovila. Sve udobnosti moderne luksuzne jahte diskretno su uklopljene u sam dizajn hotela kojeg potpisuje arhitekt Ante Vrban, a rezultat je jedinstvena sinergija udobnosti i osjetilnog užitka.